Stressvrij op vakantie met deze travel hacks!
20/05/2019

Stressvrij op vakantie met deze travel hacks!

Reizen moet eigenlijk pure ontspanning zijn, maar vaak gaat het toch gepaard met de nodige stress. Van een gecompliceerde visumaanvraag en de lange wachtrijen op de luchthaven, tot een verstoord bioritme en vreemde geuren in de hotelkamer. Aanpassen aan een nieuwe omgeving waar je niet alles onder controle hebt, is niet altijd gemakkelijk… Maar met deze travel hacks kan je ervoor zorgen dat je je vakantie stress-vrij beleeft. 

Organiseren kan je leren 

Een bijzondere reis start met een zorgvuldig ingepakte bagage. Houd rekening met de weersomstandigheden, combinatiemogelijkheden én alle situaties waarin je wellicht kunt belanden. Bespaar je het angstzweet tijdens de bagagecontrole, en steek je favoriete producten in een doorzichtige toiletzak met aangepaste afmetingen aan de voorgeschreven normen. Dit is niet alleen een must op de luchthaven, zo’n transparant tasje is ook erg handig tijdens je reis zelf. Geen zorgen trouwens als je niet zonder je favoriete essentiële oliën kan: alle Phytosun verpakkingen zijn klein genoeg om mee aan boord te kunnen van het vliegtuig!

Een goede nachtrust 

Wie ontspannen is, slaapt gemakkelijker in en slaapt ook dieper, en kan zo de vakantieperiode dus benutten om de batterijen weer helemaal op te laden. Wie de stress van thuis en het werk helemaal achter zich wilt laten, verstuift voor het slapen gaan – met behulp van de EasyPlugLavendel Officinalis, dat helpt om onrust en slapeloosheid tegen te gaan. Naast Lavendel Officinalis is ook Complex Slaap een echte aanrader!

Multi-inzetbare producten 

Wie met weinig bagage wilt reizen, zit met een dilemma: kiezen is altijd verliezen. Gelukkig zijn er heel wat multifunctionele producten die je het leven en reizen gemakkelijker kunnen maken, en dat geldt ook voor heel wat essentiële oliën. Zo kan je Lavendel Officinalis ook gebruiken bij het verzorgen van insectenbeten of voor verdrijven van vreemde geurtjes in je hotelkamer. Essentiële Olie van Pepermunt kan dan weer reisziekte verlichten, maar ook vermoeidheid verdrijven, zodat je optimaal van je reisplannen kan genieten!