Geef insecten geen kans!
21/05/2019

Geef insecten geen kans!

Met het komende zomerweer willen wij maar al te graag genieten van die warme en zonnige temperaturen. Maar jammer genoeg brengt dit ook wat ongedierte met zich mee; muggen, spinnen, wespen, ... noem maar op! Begint het al te jeuken?

Beter voorkomen dan krabben!

Heb jij je al eens afgevraagd waarom een muggenbeet zo jeukt? Tijdens het steken spuiten muggen een beetje speeksel met antistollingsmiddel in je huid, jammer genoeg zijn wij hieraan allergisch, waardoor het wondje opzwelt en jeukt. En krabben, wat natuurlijk een normale reactie is, maakt een muggenbeet alleen nog erger. Daarom is voorkomen dus de beste oplossing.

Met de nieuwe Roll’on Anti-Insecten houd je die vervelende zoemende vijanden op afstand. Deze formule biedt 8 uur bescherming en bevat geen DEET, maar het natuurlijke ingrediënt Citrodiol, een erkende biocide dat van nature aanwezig is in de Essentiële Olie van Eucalyptus Citroen. Daarnaast bevat het product ook nog Essentiële Olie van Citronella, Lavendel & Geranium, geuren waar muggen niet van houden, en die bovendien de huid verzorgen!

Gestoken en wat nu?

We weten allemaal hoe moeilijk het is om van een muggenbeet af te blijven. De ideale oplossing is de Gel InsectenbetenHij smelt onmiddellijk op je huid en heeft een verzachtend en verkoelend effect om het ongemak van insectenbeten te kalmeren. Het compacte formaat is daarnaast ideaal om mee op reis te nemen! Deze verzachtende gel en bevat Essentiële Oliën zoals Lavendel Officinalis, Tijm linalol & Pepermunt voor onmiddellijke verzachting en verfrissing.