Terug

Phytosun Arôms: wie zijn wij?

PHYTOSUN ARÔMS, EEN ERVAREN MERK IN AROMATHERAPIE

PHYTOSUN Arôms ontwikkelt Essentiële Oliën van E.O.B.B.G. kwaliteit (Essentiële Olie Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd), Plantaardige Oliën en Aromatische Hydrolaten. Deze garantie van kwaliteit en veiligheid, erkend door apothekers en artsen, positioneert Phytosun als vaste waarde in de sector.

Phytosun Arôms is één van de merken van Perrigo Belgium. Phytosun Arôms biedt alle garanties van traceerbaarheid van een farmaceutisch laboratorium op het gebied van natuurlijke stoffen gewonnen uit planten. De Phytosun producten zijn onderworpen aan zeer strenge farmaceutische controles en worden exclusief verdeeld in de apotheek en parafarmacie.

PHYTOSUN ARÔMS, ESSENTIËLE OLIËN GEPRODUCEERD OVER HEEL DE WERELD

Phytosun Arôms selecteert betrouwbare en competente producenten voor de wereldwijde productie van etherische oliën.
Het is dankzij die ervaring en de diversiteit van de grondstoffen dat Phytosun u de beste kwaliteit kan garanderen voor elk van zijn Essentiële Oliën. 

PHYTOSUN ARÔMS, EEN ULTRAMODERNE PRODUCTIESITE IN BRETAGNE

De producten van Phytosun Arôms worden vervaardigd op een productiesite van farmaceutische kwaliteit (gecontroleerd door ANSM, Agence Nationale de sécurité du médicament et des produits de santé) waarbij de Good Manufacturing Practices (GMP) worden toegepast.

Phytosun Arôms is ECOCERT gecertificeerd (voor de bio Essentiële Oliën), wat de strikte naleving garandeert van de voorwaarden die van toepassing zijn op producten uit de biologische landbouw.