MENU

Phytosun Blog

Welkom de Phytosun Blogpagina! Maak kennis met de weldaden van Essentiële Oliën en ontdek tal van tips en tricks! Heb je zelf een leuk receptje die je wenst te delen? Stuur het naar info@phytosun.be.

De winter door met de Phytosun Pietra!

Wie al eerder experimenteerde met aromatherapie weet dat Essentiële Oliën tal van positieve effecten kunnen hebben. Enkele druppels Eucalyptus Radiata helpen luchtwegproblemen verzachten, terwijl Ravintsara de verzwakte immuniteit een boost geeft. Phytosun lanceert dit seizoen de gloednieuwe verstuiver met een mooie stenen look: Pietra! Wie gek is op de marmertrend zal deze ultrasone verstuiver graag een plekje geven in zijn interieur als designobject.

Dankzij de timer kan je de verstuiver automatisch laten uitschakelen na een uurtje, en met de gekleurde verlichting kan je ook nog eens kiezen welke sfeer je wilt creëren. Plaats hem op je bureau en laat het Complex Zuiverend je verkwikken tijdens het werk of de studies, of geef hem een plekje in de woonkamer waar het Complex Zen Sfeer een ontspannende en rustgevende sfeer kan creëren.

Elk complex bindt de strijd aan met een andere klacht: zo helpt het Complex Ademhaling de luchtwegen vrijmaken en gebruik je het Complex Zuiverend bij concentratieproblemen. Nieuw is het Complex Slaap, dat je verstuift wanneer je nood hebt aan een goede nachtrust (en hebben we dat niet allemaal?) Lekker gemakkelijk dus, want je hoeft geen veelvoud aan flesjes in huis te hebben en zelf aan het mixen te gaan om toch ten volle te kunnen genieten van de voordelen van aromatherapie! Waarbij kan jij een extra zetje gebruiken?